Categorie archief: Nieuws

Samenplus nodigt uit!

Samenplus luistert en nodigt uit !

Verenigingen zijn de motor van een sociale en samenhangende samenleving!  Vanuit Samenplus hechten we heel veel belang aan ons “middenveld”.  Graag nodigen we een afvaardiging van uw vereniging uit tot een overlegmoment met enkele leden van Samenplus.  We luisteren graag naar jullie grieven, opmerkingen, ideeën en wensen.  Concrete beloftes kunnen we u nu niet maken, uiteraard zullen we op basis van deze gesprekken onze visie verfijnen en zullen we, ongeacht de resultaten van de verkiezingen in 2018, streven naar een versterking en duurzame ondersteuning van onze verenigingen.  Inspraak telt!  Inspraak werkt!

We zullen werken rond 6 thema’s. Per voormiddag behandelen we 2 thema’s, in aparte groepen.    U kunt aansluiten bij één of meerdere thema’s, volgens jullie interesse of type vereniging.

(Wie geen lid is van één of andere vereniging, is zeker ook welkom)

Zondag 4 maart: economie en sport

Zondag 11 maart: Zorg, onderwijs en jeugd

Zondag 18 maart: Senioren en socio-cultureel

U bent welkom telkens vanaf 10.30u in de Albertzaal in Ardooie. Wij voorzien een aperitief met enkele hapjes, zodat we het aangename aan het nuttige kunnen koppelen.  We rekenen beslist op uw komst.  Stuurt u ons een bevestiging met de namen van uw aanwezige bestuursleden?

Dit kan via: info@samen-plus.be

Samenplus stelt lijsttrekker voor

Met trots komt de lijst Samenplus naar buiten met hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Kimara Goethals lijsttrekker van Samenplus in Ardooie

De partij Samenplus in Ardooie stelt met trots haar nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voor:

Kimara Goethals.

Kimara is 29 jaar, gehuwd met Glenn Verlinde en mama van een zoontje. Ze woont in de Oude Lichterveldsestraat in Ardooie en geeft les in het secundair onderwijs van het Land- en Tuinbouwinstituut
in Oedelem.

Kimara is al geruime tijd actief in de gemeentepolitiek van Ardooie als onafhankelijke binnen de partij Samenplus en ze heeft aan den lijve ondervonden dat het ook mogelijk is om vanuit de oppositie het één
en het andere fundamenteel te veranderen voor haar gemeente.
Ze wil dan ook met haar nieuwe engagement als lijsttrekker van Samenplus alle krachten bundelen en ijverig meewerken aan een goed doordachte campagne in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.
Ze gelooft in de groeikansen en de mogelijkheden van Samenplus en ze hoopt op die manier hun punten meer kracht bij te zetten en uiteindelijk ook resultaten te boeken. Ze is er tevens van overtuigd dat ze als lijsttrekker nog makkelijker aanspreekbaar zal zijn voor de inwoners van Ardooie en Koolskamp, en ze luistert dan ook graag naar de vragen en opmerkingen van haar mede-inwoners.

Ze voelt zich in haar nieuwe functie enorm gesteund door de andere partijleden van Samenplus.

2de Streekbierenavond

Op 1 april (en dit is geen grap)

nodigen wij iedereen uit op onze 2de streekbierenavond.

Een gezelligs samenzijn en genieten van enkele overheerlijke streekbieren.

 

Kaarten kosten 6 euro, waar je onmiddellijk twee biertjes krijgt voor aangeboden.

Kaarten zijn te verkrijgen bij onze leden, of kunnen ook bekomen worden

door contact op te nemen met ons via onze contactpagina.

 

Alvast tot dan.