Samenplus stelt lijsttrekker voor

Met trots komt de lijst Samenplus naar buiten met hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Kimara Goethals lijsttrekker van Samenplus in Ardooie

De partij Samenplus in Ardooie stelt met trots haar nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voor:

Kimara Goethals.

Kimara is 29 jaar, gehuwd met Glenn Verlinde en mama van een zoontje. Ze woont in de Oude Lichterveldsestraat in Ardooie en geeft les in het secundair onderwijs van het Land- en Tuinbouwinstituut
in Oedelem.

Kimara is al geruime tijd actief in de gemeentepolitiek van Ardooie als onafhankelijke binnen de partij Samenplus en ze heeft aan den lijve ondervonden dat het ook mogelijk is om vanuit de oppositie het één
en het andere fundamenteel te veranderen voor haar gemeente.
Ze wil dan ook met haar nieuwe engagement als lijsttrekker van Samenplus alle krachten bundelen en ijverig meewerken aan een goed doordachte campagne in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.
Ze gelooft in de groeikansen en de mogelijkheden van Samenplus en ze hoopt op die manier hun punten meer kracht bij te zetten en uiteindelijk ook resultaten te boeken. Ze is er tevens van overtuigd dat ze als lijsttrekker nog makkelijker aanspreekbaar zal zijn voor de inwoners van Ardooie en Koolskamp, en ze luistert dan ook graag naar de vragen en opmerkingen van haar mede-inwoners.

Ze voelt zich in haar nieuwe functie enorm gesteund door de andere partijleden van Samenplus.

Geef een reactie