Samenplus nodigt uit!

Samenplus luistert en nodigt uit !

Verenigingen zijn de motor van een sociale en samenhangende samenleving!  Vanuit Samenplus hechten we heel veel belang aan ons “middenveld”.  Graag nodigen we een afvaardiging van uw vereniging uit tot een overlegmoment met enkele leden van Samenplus.  We luisteren graag naar jullie grieven, opmerkingen, ideeën en wensen.  Concrete beloftes kunnen we u nu niet maken, uiteraard zullen we op basis van deze gesprekken onze visie verfijnen en zullen we, ongeacht de resultaten van de verkiezingen in 2018, streven naar een versterking en duurzame ondersteuning van onze verenigingen.  Inspraak telt!  Inspraak werkt!

We zullen werken rond 6 thema’s. Per voormiddag behandelen we 2 thema’s, in aparte groepen.    U kunt aansluiten bij één of meerdere thema’s, volgens jullie interesse of type vereniging.

(Wie geen lid is van één of andere vereniging, is zeker ook welkom)

Zondag 4 maart: economie en sport

Zondag 11 maart: Zorg, onderwijs en jeugd

Zondag 18 maart: Senioren en socio-cultureel

U bent welkom telkens vanaf 10.30u in de Albertzaal in Ardooie. Wij voorzien een aperitief met enkele hapjes, zodat we het aangename aan het nuttige kunnen koppelen.  We rekenen beslist op uw komst.  Stuurt u ons een bevestiging met de namen van uw aanwezige bestuursleden?

Dit kan via: info@samen-plus.be

Geef een reactie